Rólunk mondták

Egy ismerősöm pár hónapja felsóhajtott, hogy micsoda kincs a mai világban, ha az ember ismer egy jó és megbízható fogorvost. Panaszkodott, hogy nem mer elmenni, ismeretlenül akárhova. A hasonló helyzetben lévő embereknek tudom ajánlani a PresiDent fogorvosi rendelőt. Én hosszú hónapokig halogattam a fogaim rendberakását, hiszen gondoltam amíg nem fáj, nincsen gond. Nyilvánvaló volt, hogy ez így nem fog a végtelenségig kitartani, amikor elkezdtem érezni, hogy valami nem stimmel és egy utazás során egyszerre 3 fogam is úgy döntött, hogy nem várakozik tovább a fogorvosi kezelésre. Az egyik begyulladt és nagyon lüktetett, a másik letört a harmadik pedig kilyukadt. Hálás vagyok a President fogászat egész csapatának, különösen Dr. Dánielfy Rékának, hogy amikor a végzetem már elkerülhetetlen volt, hihetetlen szakértelemmel megszabadított a fájdalomtól és gyönyörűen helyrehozta a fogaimat. Nagyon köszönöm a lelkiismeretes, precíz munkáját! Az ő kezei alatt aggodalomra semmi okom:)

Pulsfort Diána
6 x Magyar Bajnok országúti kerékpársportban
többszörös Budapest Bajnok Időfutamban és Mezőnyversenyen
Fél Ironman távú Országos Bajnokság 2. helyezett

Pulsfort Diána

Kilazult fogakkal parodontológus fogászt keresve találtam rá dr. El-Hage Jade Bence fogorvosra. Az általa feltárt diagnózis igen elkeserítő volt, előrehaladott fogínysorvadással érkeztem hozzá, azonban Ő a tényeket is úgy tudja kommunikálni, hogy nem volt időm megijedni, és nem volt okom elkeseredni. Minden fogbetegség kezelésére van javaslata, tud megoldást kínálni a páciens számára.
Személyében egy remek fogorvost és embert ismerhettem meg, akinek úgy a szakmai felkészültsége, mint az emberi hozzáállása kifogástalan.
Ez az a hely, ahol nincsen fájdalmas fogorvoslás, ahol mindig van kellő idő a páciensre, és ezt lehet szó szerint venni, hiszen itt nemcsak a fogainkra figyelnek, hanem az aktuális fizikai, lelki állapotunkat is képesek figyelembe venni.
Itt, ha valakinek fáj a foga, problémája van szinte azonnali a megoldás, sajnos erről közvetlen tapasztalatom is van, de minden jó, ha jó a vége, és ma már úgy eszem a zöld almát, mint tizenöt-húsz éve, bártan mosolygok, és bármikor szívesen megyek egy jó hangulatú kontrolra.

Fernengel Katalin
Okleveles vegyész-fizikus (BBU)
Okleveles vegyész-fizikus közgazdász (BCE)
Szakvizsgázott pedagógus (SZTE)
Jogi szakokleveles vegyész-fizikus (SZTE-ÁJK)

Fernengel Katalin

Sok-sok év után végre eljutottam a legjobb fogorvoshoz, aki két hete elkezdte rendbehozni a fogaim! Ő az első fogorvos, akihez szívesen, jó kedvvel megyek! Nem csak azért, mert "Balázska" (ma már Dr.Csermák Balázs) egykoron a tanítványom volt a Kyokushin edzőteremben, hanem mert egy exkluzív, rendkívül hangulatos, barátságos szakrendelőben alapos, minőségi munkát végez. Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek a PresiDent fogászat kiváló orvosi csapatát. :)

2009. K-1 Hungary Gyoztese
WPKC (World Professional Kickboxing Council) pro Europa Bajnok
WKF (World Kickboxing Federation) pro Vilagbajnok

Nagy Tibor

Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet mondok, de én szeretek fogorvoshoz járni. A fogorvosomhoz. Dr Csermák Balázshoz. Neki köszönhetően teljesen elmúltak a gyermekkoromban berögzült félelmeim a fogászattal kapcsolatban. Ott ülök a székben és még szinte akkor sem hiszem el, annyira fájdalommentesek a kezelések. Nem gondoltam volna hogy lehet olyan jó hangulatú egy fogászati kezelés mint a PresiDent fogászaton. Az érzéstelenítő injekció beadását még egyszer sem éreztem, pedig már kaptam tőle egy jó párat.

2009. Kékestető MSBSZ hivatalos kupafutam Big Air 1. helyezett
2010. Eplény MSBSZ hivatalos kupafutam Big Air 1. helyezett
2011. Mátraszentistván Style Master 1. helyezett
2011.Stuleck MSBSZ hivatalos kupafutam 1. helyezett

Ballagó Péter("Pitri")

Több fogorvosi rendelőt felkerestem fogágy betegségem kezelésére,de egyikben sem találtam megfelelő szakembert. Nagy megelégedettségemre megtaláltam Dr.El-Hage Jade Bence paradontológust, aki lelkiismeretesen, precízen rendbe hozta fogaimat. Mindenkinek ajánlani tudom a PresiDent fogászatot.

Fehér Miklós